Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2006 22:24 - ТЕОДОРА ПРЕДСТАВИ СВОЯ НОВ АЛБУМ “НЯКОЙ КАТО МЕН”:
Автор: armageddon17 Категория: Музика   
Прочетен: 1108 Коментари: 0 Гласове:
0



01.11.06 С ГРАНДИОЗНА ПРОМОЦИЯ В ЕЛИТЕН КЛУБ ТЕОДОРА ПРЕДСТАВИ СВОЯ НОВ АЛБУМ “НЯКОЙ КАТО МЕН”:

imageОригинален и впечатляващ спектакъл, атрактивна хореография, хитови парчета, вокално майсторство, препълнена зала- всичко това можеше да се види на едно място вчера в S-класата на поп-фолка клуб “Ориент 33”, където една от примите на АРА Мюзик- Теодора представи своя нов музикален проект “Някой като мен”. Повече от два часа развълнуваната публика съпреживяваше с талантливата изпълнителка песните от новия й албум, а овациите дълго не спряха, когато дойде ред на тоталните хитове “Някой като мен”, “Гаси тока”, “Пръста няма да си мръдна”, “Ако се срещнем”, “Хит си за жените”. Включването на елитните танцови формации "Модел", “Вега” и мъжката банда “Дейнджърс” пък станаха причина малко хора да останат по местата си.

Много и отбрани гости дойдоха да уважат талантливата певица. Сред тях се отличаваха европейската клубна звезда DJ Pantelis, светския лъв Евгени Минчев, фолк звездата Рени, “тежката артилерия” средimage композиторите- Пламен Велинов, Светослав Лобошки, Даниел Ганев и още много други имена от родния шоубизнес. С горещи и актуални парчета от сцената поздравиха своята колежка Тони Стораро, Джина Стоева, Кали и Доан, Алисия, Албена, Джордан, Пепа, Моника, Виолета, Дарко, Анна и дуетната половинка на Теодора- Джони.

Подходящо подбраното и ефектно сценично облекло на Теодора за пореден път припомни на почитателите й за нейния експериментаторски почерк- на сцената тя смени четири стилни тоалета в червено, черно и бяло, като за първи път в кариерата си тя залага и на панталон.

За отличното настроение на гостите и неповторимата атмосфера в заведението се бяха погрижили сценаристът на впечатляващата продукция Теньо Гогов и водещата Рая, популярна като лице на музикалното предаване “5от5” по ТВ България.

imageСлед голямата популярност на първия си албум “Желание за грях” със своя втори проект “Някой като мен” Теодора затвърждава звездния си статут. Албумът се появи в една изключително успешна в професионално отношение година за гласовитата бургазлийка- нейният изпълнителски талант беше признат по своеобразен начин в три балкански държави- легендарният сръбски композитор Пера Стоканович й подари пилотната за албума песен “Някой като мен”, известният в цяла Европа като “явлението” гръцки DJ Pantelis я покани да запише с него атрактивното денс парче “Опа”, написа песента “Пръста няма да си мръдна” и направи актуалния ремикс на “Гаси тока”, а последното признание за таланта на младата певица дойде от съседна Македония, където тя впечатли и развълнува зрители иimage жури на международния музикален фестивал “Охрид фест-Охридски трубадури’2006 и беше удостоена с престижната награда за принос към развитието на балканската музика.

В новия албум на многоликата звезда има песни за всеки вкус- от чувствени и романтични композиции до закачливи и провокиращи парчета.

Той представлява една своеобразна изповед на Теодора, предназначена специално за ценителите на качествения поп-фолк.



Тагове:   нов,   албум,   мен,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: armageddon17
Категория: Забавление
Прочетен: 31463
Постинги: 14
Коментари: 14
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол